Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. január 10-18.

Hajóutak, Közel-keleti hajóutak , Arab-öböl Útazonosító: 634208
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

Helló DUBAI! MSC Euribia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. január 10-18.

Dubai (U.Arab Emirates), Doha (Qatar), Bahrain (Bahrain), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Sir Bani Yas (U.Arab Emirates), Dubai (U.Arab Emirates)

Fedezze fel az Egyesült Arab Emírségek és a Perzsa-öböl csodáit egy felejthetetlen hajóúttal az MSC Euribia fedélzetén, amely elegánsan hajózik Dubai, Doha, Bahrain, Abu Dhabi, Sir Bani Yas-sziget és vissza Dubaiba. Ez a különleges útvonal egy olyan utazást ígér, ahol a modern világ csodái és az ősi arab kultúra mesés találkozására kerül sor.

Az úti cél elvarázsolja az orientális káprázatot, a türkizkék tenger tájakat és a meleg sivatagi homokot, miközben a hajóút során megismerheti a régió lenyűgöző változásait. Ahol egykor csak végtelen sivatag húzódott, ma a világ legmagasabb épületei, a legfényűzőbb szállodák és a legmerészebb építészeti csodák várják, hogy felfedezzék őket. Ezek az új csodák bátran állnak a hagyományos paloták és az arab történelem gazdag maradványai mellett, így egyedülálló betekintést nyújtva a régió múltjába és jövőjébe.

Az MSC Euribia hajóútjának minden állomása egy új világba vezet: Dubai és Abu Dhabi futurisztikus látványosságai, mint a Burj Khalifa vagy a Louvre Abu Dhabi, mellett Sir Bani Yas-sziget természeti szépségeivel, például a tengerparti élményekkel és a mangrovek, a sivatag és a védett öbölterületek közötti szafarival varázsolja el utasait. Doha és Bahrain különleges keveréke a hagyományos és a modern építészetnek további izgalmas felfedezni valót kínál.

Engedje meg magának ezt a fényűző utazást az MSC Euribiával, és élvezze az Egyesült Arab Emírségek fejlődésének lenyűgöző eredményeit egy olyan hajóúton, amely a kultúrák találkozása mellett a pihenés és kikapcsolódás ígéretét is magában hordozza. Az MSC hajóút nem csak egy utazás, hanem egy életre szóló élmény, amely örökké az emlékezetében marad.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-01-10 - 2025-01-18 8 éj Belső kabin (IB) Teljes ellátás 669.900 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok